Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii

1. Prezentare

1.1. Prezentul site este administrat de catre SC TAG MOBEL SRL, cu sediul in Bragadiru, judet Ilfov, Str. Florilor, Nr.5, Cod Postal 077025 si este inregistrata la Registrul Comertului cu urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare: 33719232 , Nr.de inregistrare la registrul comertului: J23/3067/2014, cont bancar IBAN: RO98 RZBR 0000 0600 1720 0318 deschis la Raiffeisen Bank, Sucursala Bragadiru.
1.2. Prin accesarea site-ului www.zimobila.ro acordati acceptul impicit asupra prezentilor termeni si conditii.Recomandam sa cititi cu atentie urmatorii termeni si conditii.www.zimobila.ro isi rezerva dreptul de a modifica prevederile fara a emite notificari in prealabil.

2. Vanzarea Online / Plasarea comenzii

2.1. Toate vanzarile pe site se fac pe baza de comanda. 
2.2. Comenzile pe site se pot realiza prin adaugarea Bunurilor sau Produselor dorite in cosul de cumparaturi,Comanda urmand a fi finalizata prin completarea datelor solicitate in formularul de comanda si ulterior efectuand plata Bunului sau Produslui solicitat.
2.3. Comenzile se pot face fie prin formularul nostru de comanda dupa adaugarea produselor dorite in Cosul de cumparaturi se apasa butonul Comanda si se completeaza formularul cu datele solicitate, fie telefonic la unul din numerele puse la dispozitie fie prin email trimis la adresa vanzari@zimobila.ro .

3.Pretul produselor

3.1. Zimobila.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate fara a emite notificari in prealabil.
3.2.Administratia zimobila.ro nu poate fi considerata responsabila pentru preturi survenite pe site in urma unor atacuri cibernetice sau datorita unor defectiuni de sistem .In cazul in care nu aveti certitudinea pretului afisat va rugam sa confirmati telefonic cu unul din reprezentanti.
3.3. Anumite produse pot suporta taxe sau cheltuieli de transport sau incasare. SC TAG MOBEL SRL nu solicita nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. 
3.4. Toate preturile afisate pe site includ TVA si sunt exprimate in lei/RON.

4.Returnarea produselor

4.1. Va recomandam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile bunului sau produslui dorit si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara.
4.2. Conform ordonantei Guvernului nr. 130/2000 "In termen de zece zile lucratoare de la primirea produsului cosnumatorul are dreptul sa notifice in scris vanzatorului ca renunta la cumparare,fara invocarea unui motiv si fara penalitati".

Consumatorul:

·         se obiga sa returneze produsul in ambalajul original fara a fi deteriorat,in aceeasi stare in care a fost achizitionat si insotit de toate actele primite.

·         isi asuma eventuale cheltuieli de transport sau curierat in cazul returnarii de produse.

·         isi asuma ca produsele executate pe dimensiuni speciale sau personalizate de client nu vor putea fi returnate.(exemplu: mobila la comanda ,saltele,canapele)

·         isi asuma ca scaunele ce au ca suport roti si care au fost montate nu se accepta ca retur dupa montarea rotilor deoarece acestea nu vor putea fi desfacute decat prin deteriorare.

·         isi asuma masuratorile si modalitatea de acces pana la spatiul destinat pentru canapele.

·         isi asuma costul rehusarii saltelelor in cazul in care husa originala a fost deteriorata.

·         isi asuma costul demontarii si remontarii canapelelor in cazul in care acestea nu pot intra in interiorul locuintei.

5.Forta majora

5.1. Vanzatorul nu isi poate asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care Vanzatorulorul nu este responsabila. Pentru serviciile gratuite, Vanzatorul nu isi asuma nici o responsabilitate.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@zimobila.ro

 

 

Powered by ziMobila.ro
www.zimobila.ro © 2019