Politica de confidenţialitate

Politica de confidenţialitate

Societatea care administreaza site-ul zimobila.ro se numeste SC Tag Mobel S.R.L., cu sediul in Bragadiru, judet Ilfov, Str. Florilor, Nr. 5, Cod Postal 077025 si este inregistrata la Registrul Comertului cu urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 33719232, Nr. J23/3067/2014, cont bancar IBAN: RO98 RZBR 0000 0600 1720 0318 deschis la Raiffeisen Bank Romania, Sucursala Bragadiru.

Prin folosirea acestui site va dati acceptul implicit asupra politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam sa cititi cu atentie.Tag Mobel S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica prevederile fara a emite notificari in prealabil.

In vederea facturarii /vanzarii, emiterii de documente si materiale informative este necesar sa furnizati corect datele Dvs.In cazul in care unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat de curand posibil.

Datele personale sunt colectate in scopuri de contact si marketing numai de catre zimobila.ro.

Dreptul de acces si interventie asupra datelor personale si dreptul de a va adresa justitiei sunt garantate conform Legii 677/2001.Aveti dreptul sa solicitati stergerea datelor sau sa va opuneti prelucrarii acestora de orice fel prin adresare in scris sub data si semnatura catre SC Tag Mobel S.R.L.

In conformitate cu legile in vigoare datele Dvs. personale vor putea fi transmise  autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze  orice verificari justificate in baza legii.

 

   

Powered by ziMobila.ro
www.zimobila.ro © 2019