Mobila la comanda

Mobila la comanda

Magazinul online www.zimobila.ro va pune la dispozitie cea mai rapida cale catre mobila la comanda : Ne trimiti datele tale si primesti Oferta de pret in cel mai scurt timp posibil.

Putem realiza orice tip de mobilier din PAL melaminat sau furniruit,MDF Vopsit sau furniruit lucios sau mat, MDF infoliat si MDF sau PAL printat. Se poate printa pe PAL sau MDF orice imagine sau fotografie in functie de rezolutia imaginii.

Transportul si montajul mobilierului la comanda sunt asigurate gratuit in Bucuresti si Judetul Ilfov(exceptie fac produsele care au alte specificatii in descriere).

In cazul in care aveti o schita pentru mobilierul dumneavoastra:
- in acest caz nu trebuie decat sa ne trimiteti schita dumneavoastra si noi va facem oferta de pret.

In cazul in care aveti nevoie de ajutor pentru realizarea schitei mobilierului:
- in acest caz ne vom deplasa in mod gratuit (numai in Bucuresti si Judetul Ilfov) la domiciliul dumneavoastra pentru a efectua masuratorile si consilierea tehnica asupra proiectului.

Contactaţi-ne Acum!
(Luni - Vineri: 09.00 - 19.00)
(Sambata - Duminica: Doar comenzi online)

DE CE ALEGI SA COLABOREZI CU NOI?


Imagini pentru couche icon

PRODUCATOR DE MOBILIER


Va punem la dispozitie, pe langa preturi direct de la producator,
experienta noastra de peste 10 ani in domeniul mobilierului la comanda si calitate care se vede in produsele finale.

Imagini pentru consultanta icon

PROIECTARE SI CONSULTANTA GRATUITA

    Consultantii nostri de vanzari va stau la dispozitie pe tot parcursul amenajarii spatiului Dvs. prin proiectare 3D sau 2D cu simulare si recomandare cat mai realista de volume si materiale puse la dispozitie in mod gratuit in Bucuresti si zonele limitrofe.      

Imagini pentru delivery icon

MONTAJ SI TRANSPORT GRATUIT

Transportul si montajul pentru mobilierul la comanda este GRATUIT pentru Municipiul Bucuresti si zonele limitrofe. Pentru transportul sau montajul in alte localitati costul se va calcula individual si se va excuta ori prin curierat rapid ori prin masinile proprii.

Imagini pentru design icon

DESIGN PERSONALIZAT

Unicitate, calitate care se vede atat prin aspect cat si prin longevitatea produselor in folosinta, materiale de cea mai inalta calitate de la producatori consacrati precum Egger, Blum, Hettich, toate intr-o forma cat mai functionala si care sa se potriveasca exact spatiului Dvs. 

_

 

Powered by ziMobila.ro
www.zimobila.ro © 2019